Testimonial

Arthur Stam – Torsit Hijsinstallaties B.V.

“Technologic is er in geslaagd verschillende wensen die wij hadden bij elkaar te brengen. Ook is Technologic altijd bereid als gesprekspartner mee te praten als er vraagstukken zijn gerelateerd aan andere IT-partners.”

Dit bericht delen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Technologic heeft onze wensen samengebracht in de cloud

Torsit heeft gekozen voor een cloud-omgeving en voor enkele medewerkers voor een VDI-cliënt in verband met specifieke programma’s. De meeste werkzaamheden in de digitale omgeving worden door ons in een ERP-pakket uitgevoerd. Daarbij maken wij gebruik van programma’s die praten met het ERP-pakket. Dit betekent dus maatwerk, ook voor de omgeving waarin wij werken.

Wij vinden het belangrijk dat onze digitale omgeving altijd en overal beschikbaar is. Of het nu op kantoor is, op onze thuiswerkplek of bij een bezoek aan onze klanten. Helemaal in deze Corona-tijd is dit noodzakelijk.

Voor onze monteurs is het van belang dat zij op een omgeving kunnen waar klanteninformatie is opgeslagen. Wij hebben dit ‘M-schijf’ genoemd, de monteursschijf. Technologic is er in geslaagd deze verschillende wensen bij elkaar te brengen. Ook is Technologic altijd bereid als gesprekspartner mee te praten als er vraagstukken zijn gerelateerd aan andere IT-partners. Wij ervaren Technologic als een prettige en constructieve partner.

Over Torsit

Torsit Hijsinstallaties B.V. is een bedrijf in de technische dienstverlening. Torsit levert, keurt en repareert hijsinstallaties en –middelen. Daarnaast is Torsit sterk in specifieke klantgerichte oplossingen.

Arthur Stam

small_c_popup.png

Kopje koffie?

Ook weten hoe je ontzorgt kan worden?