Detachering

Professionals op de juiste plek

Wij helpen je waar nodig

Op afroep & flexibel

Op sommige momenten heb je in de organisatie behoefte aan professionele ondersteuning op het gebied van IT. Soms zijn nu eenmaal extra handjes of expertise gevraagd. Met onze detacheringsdienst ben je verzekerd van de juiste professional voor de klus, zonder de financiële risico’s van een vast contract. 

Herkenbaar: je hebt een grote klus, een upgrade bijvoorbeeld, en je komt mensen tekort. Dan wil je kunnen bouwen op experts die denken en werken zoals jij. Wij hebben altijd de juiste persoon om jou te helpen. Ook voor langere tijd, geen probleem. Goed getrainde mensen die op de gewenste locatie jouw team komen versterken. Maar dan wel zonder de zorgen en de risico’s van eigen personeel. We spreken altijd een periode af maar blijven daarin flexibel. Loopt het uit? Heb je meer tijd nodig? Geen punt, regelen we. Technologic ontzorgt, ook met personeel. Bel ons en wij springen bij.

Detachering

Jouw voordelen

Tijdelijk professionele IT-ondersteuning nodig? Wij hebben de juiste mensen voor je.

  • Professionele IT-ondersteuning

    Met ons grote netwerk van IT-experts kunnen we altijd de juiste professional detacheren om op locatie hoogwaardige ondersteuning te leveren.

  • Grote flexibiliteit

    Voor iedere situatie is een gepaste oplossing te creëren. Kortdurend of langlopend. Alles is bespreekbaar.

  • Duidelijke prijsafspraken

    Op basis van wat nodig is maken we heldere prijsafspraken en komen we een projectprijs overeen. Duidelijkheid voor alles en geen verrassingen achteraf.

Hulp wanneer het nodig is

Grote projecten, migraties, upgrades, vervanging van servers enz. Maar ook vervanging bij ziekte. Soms kom je gewoon handjes tekort. Technologic helpt je.

Onze experts ondersteunen je waar nodig maar kunnen ook zelfstandig complete projecten oppakken. Professionele ondersteuning on site, bij jouw organisatie intern. Soms is daar direct behoefte aan, zonder dat meteen in te schatten is voor hoe lang. Moet dat meteen structureel zijn, is het voor een kortere periode om uitval op te vangen of is het wellicht langer nodig om groei bij te benen? Wat de achtergrond ook is, soms moeten er gewone handjes bij. Maar wel met de juiste expertise.

Wat kunnen we nog meer voor je doen?

Office 365 support

Technologic verzorgt de complete implementatie van het Microsoft Office 365-pakket .​

Cloudplatform support

Microsoft Azure of aws? Wij kunnen je helpen met elk cloudplatform.

IT managed services

Wij nemen het onderhoud van je hele IT-infrastructuur voor onze rekening

Detachering nodig?

Maak gebruik van ons netwerk van IT-professionals

small_c_popup.png

Kopje koffie?

Ook weten hoe je ontzorgt kan worden?