Jouw voordelen

Werken met Technologic levert je veel voordelen op.

We just do IT!

Werken met Technologic

Er vanuit kunnen gaan dat je IT altijd functioneert, omdat alles veilig en afgeschermd is tegen virussen, ransomware of kwaadwillende hackers, zodat je er geen omkijken naar hebt omdat je altijd up to date bent, en….dat je vooraf weet wat de kosten zijn.

Dat zijn jouw voordelen die we realiseren door onze kwalitatieve hoogwaardige IT-dienstverlening.

Binnen onze afgeschermde infrastructuur zorgen wij ervoor dat alle personeelsleden probleemloos kunnen inloggen en met de juiste software, benodigde programma’s en bestanden waartoe ze gerechtigd zijn direct aan de slag kunnen. Altijd en overal.

IT die altijd werkt

Het moet het gewoon doen! Duidelijker kunnen we het niet stellen. Zo simpel is het. En zo simpel maakt Technologic het ook.

Volkomen veilig

Werknemers moeten erop kunnen vertrouwen dat ze probleemloos en veilig kunnen werken. Waar dan ook.

Zonder gedoe

Wij zorgen ervoor dat jij je helemaal niet bezig hoeft te houden met updates of beveiligings-issues of de mogelijke gevolgen daarvan.

Heldere prijs

We maken vooraf hele heldere afspraken met elkaar. Nadat we samen met jou hebben geïnventariseerd wat er nodig is.

IT die altijd werkt

“Het moet het gewoon doen!”

Het moet het gewoon doen! Duidelijker kunnen we het niet stellen. Als je aan het werk bent moet je erop kunnen vertrouwen dat alle systemen het doen en dat alle programma’s werken. Altijd en overal. Op kantoor, thuis, op locatie of onderweg. Onafhankelijk van het apparaat waarop je werkt; pc, laptop, tablet of smartphone.

Zo simpel is het. En zo simpel maakt Technologic het ook. Onze infrastructuur zorgt ervoor dat iedereen direct aan de slag kan. In combinatie met een goede en stabiele verbinding leveren wij dé oplossing voor de productiviteit van jouw bedrijf of organisatie. Goede IT is het doel en niet het middel. O ja, omdat we het onderhoud onze aan de infrastructuur vooral ’s nachts plannen, heb je daar dus in ieder geval geen last van.

 • Beveiligde Technologic infrastructuur
 • 99,8% uptime
 • Onafhankelijk van welke locatie
 • Onafhankelijk van welk apparaat

Overal volkomen veilig

“Afgeschermd en probleemloos”

Ongeacht in welke branche je actief bent: veiligheid staat voorop. Bescherming tegen virussen, ransomware waarbij je systemen gegijzeld worden en alle andere vormen van kwaadaardige software. Werknemers moeten erop kunnen vertrouwen dat ze probleemloos en veilig kunnen werken.

Daarnaast ben je ook verplicht om zeer zorgvuldig met data om te gaan. Je wilt absoluut geen beveiligingslekken waarbij gegevens in verkeerde handen terecht komen. De huidige privacywetgeving voorziet ook nog eens in zware boetes als zaken niet op orde zijn.

Wij zorgen voor een volledig veilige, digitale werkomgeving. Of mensen nou op kantoor, onderweg of thuis inloggen, dat maakt geen verschil. De veiligheid is te allen tijde gewaarborgd! Technologic heeft daarvoor een eigen serveromgeving ingericht die afgeschermd opereert van het openbare internet. Wij maken van jouw veiligheid onze zorg.

 • Malware beveiliging
 • AVG-proof
 • Veiligheid onafhankelijk van apparaat
 • Veiligheid onafhankelijk van locatie

Zonder gedoe

“Ik wil complete ontzorging”

Wij zorgen ervoor dat jij je helemaal niet bezig hoeft te houden met updates of beveiligings-issues of de mogelijke gevolgen daarvan. Daar zorgen wij voor! Nadat we een optimale werkomgeving hebben ingericht, houden wij deze up to date en beveiligd. Technologic ontzorgt volledig!

Denk daarbij o.a. aan:

 • Alle software-updates
 • Alle server-updates
 • Beveiligings-updates
 • Vereiste AVG (privacy wet) aanpassingen

Voor een duidelijke prijs

“En geen verrassingen achteraf”

Niets zo vervelend als de inrichting van je IT resulteert in onaangename financiële verrassingen. Je denkt exact te weten hoe hoog een factuurbedrag gaat uitvallen, blijken er plots toch extra posten op te duiken.

Niet bij Technologic! We maken vooraf hele heldere afspraken met elkaar. We berekenen de kosten nadat we samen met jou hebben geïnventariseerd wat de behoeftes zijn en wat er nodig is. Daaruit rolt dan een heldere prijs. Die leggen we vast. Zonder de kleine lettertjes. De prijs is de prijs. Geen rare extra’s achteraf! Als er al iets gaat veranderen dan hebben we daarover eerst samen overleg.

 • Inventarisatie samen met de klant
 • Heldere prijsafspraken per plek per periode
 • Geen onaangename verrassingen achteraf

Meer weten over onze diensten?

Hier staan ze allemaal op een rij

small_c_popup.png

Kopje koffie?

Ook weten hoe je ontzorgt kan worden?