Security scan

Omdat je veilig wilt werken

Wij controleren alle onderdelen van jouw IT omgeving

Zekerheid voor alles

Ransomware, virussen, DDoS-aanvallen, hackers, datalekken; iedere ondernemer krijgt vroeg of laat te maken met deze keerzijde van IT. Veiligheid en privacy worden steeds belangrijker. Maar ook steeds complexer om zelf te organiseren.

Met onze Security Scan analyseren wij jouw IT-infastructuur. Want je systemen moeten veilig en afgeschermd zijn. Zeker ook in verband met privacywetgeving. Niet alleen analyseren wij jouw totale IT-infrastructuur, maar we adviseren uiteraard ook met betrekking tot aanpassingen en verbeteringen.

Technologic security scan

Jouw voordelen

Laat ons je IT doorlichten. Een veilig gevoel.

  • Inventarisatie en veiligheidsanalyse

    Onze Security Scan bekijkt de totale IT-infrastructuur van je bedrijf, identificeert mogelijke zwakke plekken in hard- en software en houdt protocollen tegen het licht.

  • Rapportage en advies

    Op basis van de Security Scan rapporteert Technologic over eventuele kwetsbaarheden en adviseert over mogelijke verbeteringen die, indien gewenst, direct toegepast kunnen worden.

  • AVG compliance

    Onze Security Scan kijkt niet alleen naar IT-bedreigingen maar analyseert ook andere risico's. Zoals het verwerken van (persoonlijke) data. Doe je dat niet volgens de regels dan kan je hoge boetes krijgen.

Techniek & procedures

De Technologic security scan is een grondige analyse van jouw IT-infrastructuur. Alle onderdelen, zowel intern als extern, worden onderworpen aan strenge testen.

We kijken niet alleen naar techniek maar ook naar procedures. Zijn deze afdoende en worden ze daadwerkelijk gevolgd? Vrijwel iedereen verwerkt (persoonlijke) data. Een organisatie is dus ook kwetsbaar als het gaat om privacy-vraagstukken. Gaat daarbij iets mis dan kan je hoge boetes krijgen van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wat kunnen we nog meer voor je doen?

Office 365 support

Technologic verzorgt de complete implementatie van het Microsoft Office 365-pakket .​

Cloudplatform support

Microsoft Azure of aws? Wij kunnen je helpen met elk cloudplatform.

IT managed services

Wij nemen het onderhoud van je hele IT-infrastructuur voor onze rekening

Werk je wel veilig?

Vraag onze security scan aan

small_c_popup.png

Kopje koffie?

Ook weten hoe je ontzorgt kan worden?