Werkplek in de cloud

Want jouw mensen moeten altijd, overal en veilig kunnen werken.

Waarom onze werkplek in de cloud ideaal voor jouw bedrijf is

Werken, waar dan ook

Als ondernemer wil je geen gedoe met IT. Want IT die niet optimaal functioneert, frustreert, zorgt voor ergernissen en kost geld. En leidt af van je core business.

De ideale IT-oplossing voor ondernemers is onze Technologic Werkplek in de Cloud. Hiermee bied je als werkgever een veilige, digitale werkomgeving die door alle werknemers vanaf elke locatie te gebruiken is. Want jouw mensen moeten overal en altijd kunnen werken. Op kantoor, onderweg of thuis. Veilig en afgeschermd! Met een desktop, een laptop, een tablet of zelfs een smartphone.

Binnen onze afgeschermde infrastructuur zorgen wij ervoor dat alle personeelsleden probleemloos kunnen inloggen en met de juiste software, benodigde programma’s en bestanden waartoe ze gerechtigd zijn direct aan de slag kunnen. Altijd en overal.

Een werkplek in de cloud is er al vanaf € 49 per maand!

De werkplek in de cloud

Jouw voordelen

Onze werkplek in de cloud heeft diverse voordelen boven traditionele werkplekken. Voordelen waar je meteen profijt van hebt.

 • Op maat gemaakt

  Alle gewenste werkplekken worden ingericht naar de behoeftes van jouw organisatie. Het is daarbij altijd mogelijk het aantal werkplekken uit te breiden of in te krimpen. Tijdelijk of permanent. Ook het toevoegen van nieuwe applicaties is uiteraard mogelijk.

 • Kostenbesparend

  Door onze eigen server hardware, hosting en het volledige beheer, bespaar jij kosten op aanschaf of vervanging van hardware, en op het gebied van beheer en onderhoud.

 • Beschikbaarheid & back ups

  Doordat onze servers meervoudig zijn uitgevoerd realiseren wij een zeer hoge beschikbaarheid van systemen en werkplekken. Bij eventuele uitval zijn meerdere back-ups aanwezig. Daarbij gaan onze back-ups tot vier weken terug om de verloren of abusievelijk verwijderde data toch weer terug te kunnen halen.

 • Veilig en beschermd

  Al jouw gegevens zijn gegarandeerd volledig veilig en afgeschermd, niet benaderbaar door externen. Binnen een account kunnen bepaalde data afgeschermd worden, zodat alleen werknemers met de juiste rechten toegang hebben.

 • Altijd up-to-date

  De Technologic IT-omgeving wordt constant gemonitord en voorzien van de laatste software updates, zodat alle werkplekken altijd up-to-date zijn. Dus geen wachttijden meer tijdens het werk voor het installeren van updates.

Werkplek op maat

Het gaat bij de Technologic Werkplek dus verder dan alleen het inrichten van een Microsoft Office 365-pakket voor je organisatie. Dat bieden we uiteraard ook aan, maar vaak zien we dat bedrijven kiezen voor een uitgebreidere omgeving, waarbij bijvoorbeeld voorraadbeheer, urenregistratie of facturatie en dergelijken meegenomen worden.

Daarom: een exact op maat gemaakte werkplek. Precies wat je nodig hebt, niet meer, zeker niet minder. Met de software die je nodig hebt op het device dat je prettig vindt. Technologic regelt het en ontzorgt. Zonder gedoe.

Wat kunnen we nog meer voor je doen?

Office 365 support

Technologic verzorgt de complete implementatie van het Microsoft Office 365-pakket .​

Cloudplatform support

Microsoft Azure of aws? Wij kunnen je helpen met elk cloudplatform.

IT managed services

Wij nemen het onderhoud van je hele IT-infrastructuur voor onze rekening

Overal en veilig werken?

Wij hebben de ideale oplossing

small_c_popup.png

Kopje koffie?

Ook weten hoe je ontzorgt kan worden?