Cloudplatform support

Professionele ondersteuning door experts

We helpen je met advies en implementatie

Cloudplatformen

Als je als ondernemer wilt werken met cloudplatformen, adviseren wij over clouddiensten zoals Amazon Web Services of Microsoft Azure. Wij helpen je niet alleen om de juiste keuze te maken, maar assisteren vervolgens ook bij de implementatie binnen je huidige IT-omgeving.

Cloudplatformen stellen bedrijven in staat toegang te krijgen tot servers, opslag, databases en een breed scala aan internetapplicaties. Leveranciers zoals Amazon en Microsoft beheren de volledige hard- en software-omgeving. Als afnemer gebruik je waar jouw bedrijf behoefte aan heeft.

Cloudplatform support

Jouw voordelen

Jij wilt overstappen van eigen servers naar servers en services in de cloud? Technologic is de juiste partner

  • Advies

    We adviseren ondernemers op basis van de verschillende mogelijkheden van de beschikbare platformen en hoe deze aansluiten bij de wensen van de organisatie.

  • Realisatie

    Nadat je een keuze voor een bepaald cloudplatform hebt gemaakt, helpt Technologic bij de realisatie en integratie van de diensten binnen je bedrijf.

Waarom is dat handig?

SAAS, IAAS, PAAS: allemaal afkortingen die AAS gemeen hebben. Oftewel: As A Service. Je neemt software, infrastructuur of platform af als een dienst. Je huurt precies wat je nodig hebt. Zonder hoge investeringen in eigen apparatuur en onderhoud.

Office 365 is onderdeel van Microsoft Azure. Amazon Web Services is vooral bekend van de opslagmogelijkheden maar heeft inmiddels veel meer te bieden. Beide platformen hebben specifieke voordelen en Technologic kan je helpen met de keus en de inrichting. Zonder zorgen. Zonder gedoe.

Wat kunnen we nog meer voor je doen?

Werkplek in de cloud

Een veilige, digitale werkomgeving die door iedereen vanaf elke locatie te gebruiken is.

Detachering

Met onze detacheringsdienst ben je verzekerd van de juiste professional voor de klus

IT managed services

Wij nemen het onderhoud van je hele IT-infrastructuur voor onze rekening

Cloudplatform integratie?

wij helpen met de juiste keus

small_c_popup.png

Kopje koffie?

Ook weten hoe je ontzorgt kan worden?