Office 365 support

Werken met office online net zo makkelijk als offline

Wij zorgen voor een probleemloze installatie van Office

De logische keus

Veel ondernemers kiezen voor hun werknemers voor het Microsoft Office 365-pakket met toepassingen zoals Word, Powerpoint, Excel en natuurlijk Outlook. Een abonnementsdienst waarbij de software niet meer op iedere computer hoeft te worden geïnstalleerd omdat alle programma’s online toegankelijk zijn. Daarnaast krijg je ook de beschikking over extra online opslag.

Maar voorafgaande aan de implementatie zien ondernemers zich geplaatst voor een aantal keuzes en dilemma’s. Zoals wie met welke applicaties gaat werken, welke rechten verschillende medewerkers krijgen en hoeveel opslag vereist is. Want dat bepaalt mede de prijs van het Office pakket dat je als ondernemer moet betalen.

Technologic is gespecialiseerd in de implementatie van Microsoft Office 365 en verleent uiteraard ook ondersteuning bij dit voortraject en het maken van de juiste keuzes. Zodat jouw organisatie probleemloos en kostenefficiënt aan de slag kan met Office 365.

Office 365 support

Jouw voordelen

Kies voor de voordelen van Microsoft Office 365. Wij regelen het voor je.

  • Inventarisatie

    Gezamenlijk inventariseren we welke variant van Office 365 het best aansluit bij de wensen en eisen van jouw bedrijf om vervolgens het juiste abonnement af te sluiten.

  • Implementatie

    Technologic regelt alle instellingen voor alle werknemers en systemen, zodat iedereen probleemloos gebruik kan maken van de nieuwste Office-programma’s

  • Beheer op afstand

    Wij verzorgen op afstand de gewenste updates, het aanpassen van instellingen of het toevoegen en/of verwijderen van accounts.

Productief samenwerken

Microsoft Office 365 is een van de meestgebruikte softwarepakketten ter wereld. Wie kent het niet: Word, Excel, Outlook, Powerpoint en nog veel meer. Uiteraard onderdeel van onze werkplek in de cloud, maar ook los verkrijgbaar.

Heb je genoeg aan deze standaard software? Wil je bestanden opslaan in de cloud, zodat ze voor iedereen beschikbaar zijn en wil je je mensen kunnen laten werken op computer, tablet of smartphone? Laten we dan eens praten over Office 365.

Wat kunnen we nog meer voor je doen?

Werkplek in de cloud

Een veilige, digitale werkomgeving die door iedereen vanaf elke locatie te gebruiken is.

Cloudplatform support

Microsoft Azure of aws? Wij kunnen je helpen met elk cloudplatform.

IT managed services

Wij nemen het onderhoud van je hele IT-infrastructuur voor onze rekening

Productiviteit verbeteren?

Laat ons samen kijken naar de opties

small_c_popup.png

Kopje koffie?

Ook weten hoe je ontzorgt kan worden?