Onze diensten

Want IT moet het gewoon doen!

Logisch toch?

Technologic levert diensten voor bedrijven en organisaties die ondersteuning nodig hebben op het gebied van IT. Daarbij staat kwaliteit van de diensten en onze service voorop.

Technologic laat je organisatie op een eenvoudige wijze optimaal gebruik maken van de meest effectieve IT-oplossingen. Doel: efficiency, flexibiliteit en kostenbesparingen. Klanten moeten zich volledig kunnen richten op hun dagelijkse activiteiten en kunnen vertrouwen op een solide en betrouwbare (IT-)partner. Een partner die adviseert, ontzorgt en doet wat hij belooft.

Werkplek in de cloud

Een veilige, digitale werkomgeving die door iedereen vanaf elke locatie te gebruiken is.

Office 365 support

Technologic verzorgt de complete implementatie van het Microsoft Office 365-pakket .​

Cloudplatform support

Microsoft Azure of aws? Wij kunnen je helpen met elk cloudplatform.

IT managed services

Wij nemen het onderhoud van je hele IT-infrastructuur voor onze rekening

Detachering

Met onze detacheringsdienst ben je verzekerd van de juiste professional voor de klus

Security scan

Wij analyseren jouw IT-infastructuur. Want je systemen moeten veilig zijn.

Technologica

Vraagbaak

Met een werkplek in de cloud betaal je maandelijks een vast bedrag voor alle applicaties en data die gebruikt worden en deze zijn ook meteen overal en altijd beschikbaar. 

Systemen moeten worden onderhouden, verbruiken stroom en ze zullen na enkele jaren moeten worden vervangen. Dit gaat gepaard met investeringen en vaak hoge kosten voor hardware en implementatie. Deze kosten treden niet op bij een cloudoplossing, waar je maandelijks een vast bedrag betaalt voor de afgenomen dienstverlening.

Een cloud-omgeving biedt flexibiliteit. Heb je op korte termijn extra capaciteit nodig dan kan deze geleverd worden. Heb je tijdelijk minder capaciteit nodig dan er ook weer afgeschaald worden. Daarbij is de omgeving altijd en overal beschikbaar en is enkel een internetverbinding vereist.

In principe direct, maar natuurlijk inventariseren we eerst in goed overleg of er bijvoorbeeld een migratietraject moet worden uitgevoerd om reeds bestaande data en/of applicaties beschikbaar te stellen in de cloud.

Technologic zorgt ervoor dat alle data beveiligd wordt opgeslagen in de cloud. Vanzelfsprekend zorgen we ook voor frequente backups. Deze worden overigens steeds op een andere, eveneens beveiligde, locatie opgeslagen. Een extra beveiliging waardoor de gegevens niet verloren gaan.  

Groot of klein, cloud kan altijd en is vaak ook voor kleinere organisaties een efficiënte oplossing. Samen met jou stellen we de behoeftes vast en proberen we tot een ideale invulling te komen.

Op het gebied van IT doen wij in principe alles. Hebben wij de expertise niet in huis, dan beschikken we over een uitgebreid netwerk van specialisten en technologiepartners.  

Alle applicaties, bestanden en mails zijn in de cloud opgeslagen. Wanneer een computer kapotgaat is dit natuurlijk uitermate vervelend, maar voor de continuïteit van onze dienstverlening maakt dat niet uit. Je kunt via een andere computer, tablet of zelfs je telefoon direct weer verder werken, want alle applicaties en data blijven gewoon toegankelijk.

Tevreden klanten

Al vele jaren een betrouwbare partner

small_c_popup.png

Kopje koffie?

Ook weten hoe je ontzorgt kan worden?