IT managed services

Volledige ontzorging op IT gebied

Wij beheren jouw complete IT-infrastructuur.

Focus op je core business

Goed beheer van de IT-infrastructuur voorkomt problemen en ergernissen. IT die goed functioneert draagt bovendien bij aan de optimalisering van je core business.

Met Technologic IT- Managed Services nemen we het onderhoud van je hele IT-infrastructuur voor onze rekening. Een allesomvattende oplossing, waarbij je compleet ontzorgd wordt. Denk daarbij aan de de vereiste security updates, software patches en ander benodigde werkzaamheden om het systeem soepel te laten werken.

Door onze jarenlange ervaring maken wij ons snel de (IT-)structuur van jouw bedrijf eigen. Het zal niet snel voorkomen dat we systemen of software tegengekomen die we niet al eerder gezien en beheerd hebben. Ook niet onbelangrijk; we adviseren ook bij IT-gerelateerde vraagstukken. Denk daarbij aan aanschaf van hardware of software. Maar bijvoorbeeld ook over maatregelen in verband met de privacywetgeving AVG.

IT managed services

Jouw voordelen

Focus op je core-business en laat ons je IT-infrastructuur beheren.

  • Optimaal beheer

    Technologic neemt het volledige beheer en onderhoud van je IT-infrastructuur onder zijn hoede. Kun jij je als ondernemer focussen op je core business

  • Technische ondersteuning

    Problemen zijn er om te voorkomen. Maar mocht er dan toch iets zijn, zoeken we direct naar een oplossing. Op afstand of ter plaatse. Want IT moet ondersteunen en niet hinderen.

  • IT-advies

    Wij kennen je bedrijf en je IT-inrichting en kunnen daarom goed advies geven over uiteenlopende IT-opties; of het nu om hardware, software of bijvoorbeeld dataopslag gaat.

Jouw IT, onze zorg

IT is op zijn waardevolst als het bijdraagt aan het soepel laten functioneren van de bedrijfsprocessen. Vastlopende computers of trage netwerken kun je daarbij niet gebruiken. Dat zijn problemen die je niet wilt hebben.

Laat die zorg maar aan ons. Wij nemen graag het hele beheer van je over. Dat kun jij je weer richten op waar het om gaat: je bedrijf en hoe dat nog succesvoller kan worden.

Wat kunnen we nog meer voor je doen?

Werkplek in de cloud

Een veilige, digitale werkomgeving die door iedereen vanaf elke locatie te gebruiken is.

Office 365 support

Technologic verzorgt de complete implementatie van het Microsoft Office 365-pakket .​

Cloudplatform support

Microsoft Azure of aws? Wij kunnen je helpen met elk cloudplatform.

IT uitbesteden?

Geen gedoe, geen stress

small_c_popup.png

Kopje koffie?

Ook weten hoe je ontzorgt kan worden?