Over ons

Wie we zijn en hoe we werken

Wij zijn Technologic

Technologic is een IT-servicebedrijf dat complete ontzorging biedt. We adviseren bij IT-vraagstukken, realiseren veilige werkplekken in de cloud, bouwen een veilige, digitale werkomgeving voor je organisatie en we nemen indien gewenst ook het volledige beheer van je infrastructuur over. Daarnaast zijn we ook detacheerder en leveren tijdelijke en flexibele ondersteuning op locatie.

We zijn een betrouwbare IT-partner met langjarige expertise. We leveren kwaliteit, doen wat we beloven en we zorgen ervoor dat jij je met de organisatie kunt focussen op je core business.

Technologic laat je organisatie op een eenvoudige wijze optimaal gebruik maken van de meest effectieve IT-oplossingen. Doel: efficiency, flexibiliteit en kostenbesparingen. Klanten moeten zich volledig kunnen richten op hun dagelijkse activiteiten en kunnen vertrouwen op een partner die adviseert, ontzorgt en doet wat hij belooft.

Advies

bij het inrichten van een cloudplatform-oplossing, het opzetten van een veilige IT-werkomgeving of het in kaart brengen van IT-veiligheidsrisico’s binnen je organisatie.

Realisatie

van veilige werkplekken in de cloud, complete Office 365-integratie in je organisatie of begeleiding bij het inrichten van bijvoorbeeld Amazon Web Services of Microsoft Azure.

IT-ondersteuning

bij het volledige onderhoud en beheer van complete IT-infrastructuren.

Detachering

Wij hebben een uitgebreid netwerk van IT experts die je graag helpen. Incidenteel of structureel. Alles kan.

Dit is wat we doen

Wij helpen bedrijven en organisaties zich volledig op hun activiteiten te richten zonder zich zorgen te hoeven maken over IT-gerelateerde zaken. Wij ontzorgen. IT moet het gewoon doen, zonder gedoe.

Zo werken we

We zijn ondernemers. Dus werken we voor jou zoals we dat als prettig ervaren wanneer wij zélf ergens een dienst afnemen!

Jij bepaalt de vraag

Eerst gaan we in gesprek om te inventariseren wat de vraag is en wat de wensen zijn. Bijvoorbeeld een security scan, extra handjes op de IT-afdeling of een onderhoudscontract voor de volledige IT-omgeving. Hierbij bepaal jij de onderdelen.

Jij bepaalt het tempo

Als we weten wat er gedaan moet worden dan maken we gezamenlijk een planning. Jouw wensen daarin zijn leading. Wij passen ons aan waar mogelijk.

Weten wat iets kost!

We hanteren voor al onze klanten een heldere opbouw van onze budgetten met duidelijke prijzen. We maken met elkaar heldere prijsafspraken zodat beide partijen exact weten waar ze aan toe zijn. Wel zo (Techno) logisch.

Het moet het gewoon doen!

Na akkoord gaan we aan de slag en leveren op basis van kwaliteit en service de gevraagde dienstverlening. We stoppen pas als alles werkt zoals afgesproken.

Even voorstellen?

De gezichten achter jouw succes

Timo Janssen

Senior System Administrator

Sera Goedhart

Office Implementator

Santiago Lopez

Cyber Security Specialist

Werken bij Technologic

Vacatures

Werken bij Technologic

Vacatures

Technologic is als IT-servicebedrijf actief in een snel veranderende wereld. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. In deze dynamiek bedienen wij onze klanten die voornamelijk afkomstig uit de wereld van MKB met kwalitatieve IT-dienstverlening. Onze klanten, van retail tot kinderopvang, gebruiken IT als ondersteuning bij de uitvoering van hun kerntaken.

We maken graag kennis

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures, maar we maken wel graag kennis met IT-experts met ambitie. Wie weet waar een kennismaking zoal toe kan leiden?

Voor wie werken wij

Testimonials

Hoor je het eens van een ander

“We zijn tevreden met Technologic als partner. Is er iets dat snel opgelost dient te worden, dan heb ik telefonisch contact. De reactietijd is snel en ook de oplostijd is kort.”
“Technologic is er in geslaagd verschillende wensen die wij hadden bij elkaar te brengen. Ook is Technologic altijd bereid als gesprekspartner mee te praten als er vraagstukken zijn gerelateerd aan andere IT-partners.”
“Ik zou Technologic zeker aanbevelen. Ik kan als ondernemer bezig zijn met mijn bedrijf en rustig slapen als het gaat om onze cloud omgeving. Dat wens ik iedere ondernemer.”

Zet de volgende stap.

Wij kunnen je daarbij helpen

small_c_popup.png

Kopje koffie?

Ook weten hoe je ontzorgt kan worden?