IT Penetratietest laten uitvoeren

Als je graag wilt weten of jou IT kwetsbaar is, kun je een Penetratietest laten uitvoeren door de specialisten van Technologic uit Barneveld, vlak bij Amersfoort. Wij brengen graag het beveiligingsniveau in beeld zodat je precies weet waar je aan toe bent en hoe je dit kunt verbeteren.

  • Op maat gemaakt

  • Kostenbesparend

  • Altijd up-to-date

Direct een IT Penetratietest laten uitvoeren

Man die aan het werk is
Twee mannen in overleg
Toetsenbord met onderhoud symbool

Een IT Penetratietest laten uitvoeren door een specialist

Een Penetratietest wordt ook wel een Pentest genoemd en is een effectief middel om de beveiliging van jouw systemen te controleren. Wij richten ons op de verschillende aspecten binnen jouw systemen die er interessant uitzien om binnen te dringen. Door het laten uitvoeren van een IT Penetratietest worden jouw systemen beter beveiligt en beperkt je de risico dat een hacker binnenkomt. Naast deze test kun je bij ons ook terecht voor een Security Scan. Ook is het mogelijk om jouw IT-netwerkbeheer uit handen geven of gebruik te maken van onze cloudoplossingen.

Start met het beveiligen van jouw bedrijf

Wil je gebruikmaken van onze expertise en ben je geïnteresseerd in het laten uitvoeren van een Penetratietest om erachter te komen hoe jouw IT in elkaar steekt? Of ben je nieuwsgierig naar onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en wij geven je alle informatie die je nodig hebt voor het maken van de juiste keuze. Bel naar +31 85 025 0080, stuur een e-mail naar info@technologic.nl of vul ons contactformulier in en start met het beveiligen van jouw bedrijf.

Iemand met een tablet
Cloud illustratie met wolken

Wat kunnen we nog meer voor je doen?

Werkplek in de cloud

Een veilige, digitale werkomgeving die door iedereen vanaf elke locatie te gebruiken is.

Detachering

Met onze detacheringsdienst ben je verzekerd van de juiste professional voor de klus

IT managed services

Wij nemen het onderhoud van je hele IT-infrastructuur voor onze rekening