Testimonial

Geert Sijtzema -International Security Agency (ISA

“Ik zou Technologic zeker aanbevelen. Ik kan als ondernemer bezig zijn met mijn bedrijf en rustig slapen als het gaat om onze cloud omgeving. Dat wens ik iedere ondernemer.”

Dit bericht delen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Technologic weet precies in welke business wij zitten

De IT-ontwikkelingen gaan dermate snel dat het voor een MKB-bedrijf niet bij te houden is. Daarbij kunnen wij niet zelf personeel in dienst nemen om bijvoorbeeld een netwerk te onderhouden. Vanwege veiligheid en nieuwe ontwikkelingen hebben we gekozen voor een cloud oplossing. Wij werken voor veel overheidsdiensten waarbij het beschermen van gegevens cruciaal is. Daarbij hebben wij ruim 400 personeelsleden waarbij de privacy ook gewaarborgd dient te worden. Veiligheid en het beschermen van onze data stond dus boven aan het wensenlijstje. Dit is met deze cloud oplossing uitstekend ingevuld!

Wij gebruiken ‘werken in de cloud’ van Technologic, waarbij wij een werkplek afnemen die volledig in de cloud draait. Op locatie hebben we computers staan die een actieve verbinding maken met de beveiligde werkplek in de cloud. Hiermee hebben we vanaf elk apparaat overal ter wereld toegang tot onze systemen, programma’s en data. Van de implementatie hebben we niets gemerkt en dus geen hinder ondervonden. Wat we wel gemerkt hebben is dat het veel gebruiksvriendelijker is dan waar wij eerst mee werkten.

De service van Technologic is buitengewoon goed als ik dat vergelijk met anderen. Bovendien weet Technologic precies in welke business wij zitten en dat wij dus 24/7 moeten doordraaien. Bij een update of onderhoud gaat dat in overleg zodat wij er geen last van ondervinden. Bij andere partners merken we wel eens dat ze niet echt doorhebben wat het betekent als wij 4 uurtjes uit de lucht zijn. Dat kan voor de uitvoerende dienst catastrofaal zijn en is dus een groot afbreukrisico voor onze onderneming.

Ik zou Technologic zeker aanbevelen bij anderen. Iedere ondernemer wil zich bezighouden met hetgeen waar hij goed in is en niet met IT. Ik kan als ondernemer bezig zijn met mijn bedrijf en rustig slapen als het gaat om onze cloud omgeving. Dat wens ik iedere ondernemer.

Over ISA

International Security Agency (ISA) is een fullservice dienstverlener op het gebied van beveiliging, hospitality en veiligheid. Het van oorsprong Friese bedrijf is in Nederland, met kantoren in Amsterdam en Heeg (Friesland), de meest aangewezen partner voor de overheid, het bedrijfsleven, live entertainmentindustrie en topsport voor advisering en uitvoering van museale – en objectbeveiliging, toezicht en handhaving, evenementbeveiliging en crowd management.

Geert Sijtzema

small_c_popup.png

Kopje koffie?

Ook weten hoe je ontzorgt kan worden?